Motto en Visie

Ons motto is: PCBO Prinses Beatrix - Sjofar duidelijk de School voor je Leven! Altijd open, liefdevol en met kwaliteit! Onze visie is tot stand gekomen door met elkaar te praten over identiteit. We zijn een Christelijke school en omarmen die waarde.

Waar staan we voor?

Thema's & projecten

Wij werken thematisch in de groepen 1 tot en met 4. Zo hebben we het thema feest in de maand december, die staat altijd vast. In de maand december is het ook vaak feest. Sinterklaasfeest en het feest dat Jezus geboren is, Kerst.

Op dit moment werken we aan het thema "verkeer". We maken verkeersborden op onze creatieve middag en alle taal- en rekenactiviteiten hebben te maken met "verkeer".

De kinderen zijn erg betrokken op deze manier. Ook een excursie naar de fietsenmaker of naar het Marktplein horen bij het onderwijs in thema's.