Samenwerking

Samenwerking in de breedste zin van het woord. Kinderen met kinderen, juffen en meesters met kinderen en ouders, ouders met kinderen, scholen met elkaar.

De Sjofar bestaat uit twee locaties. Deze samenwerking staat nog in de kinderschoenen, maar we merken nu al  de toegevoegde waarde van deze fusie. Samen sterk gaat hier op. Een win-win situatie creëren door gebruik te maken van elkaars talenten en expertise. Zowel op sociaal emotioneel gebied als onderwijs inhoudelijk.

Door samenwerking versterk je elkaar. En dat komt iedereen ten goede.

 

Markant Cultuureducatie

Het Cultuurmenu wordt voor het tiende jaar gerealiseerd. De leerlingen krijgen jaarlijks een culturele activiteit en komen gedurende hun basisschoolperiode met alle disciplines van kunst en erfgoed in aanraking. Markant coördineert het Cultuurmenu en verzorgt samen met diverse Apeldoornse cultuurinstellingen ook de uitvoering.

Coda

Coda Apeldoorn (bibliotheek) zorgt ervoor dat we boeken kunnen lezen; iedere groep heeft een biebpas en we mogen 35 boeken per periode lenen. Coda komt met de boekenbus op donderdag van 13.45 uur tot 14.30 uur voor onze school. Ook geeft CODA een impuls aan ons leesonderwijs door o.a. excursies te organiseren voor onze kinderen naar de bibliotheek.